img

Válasszon színt!

img
img

Ajánlott fogyasztói ár

0 Ft-tól

img
Fedezze fel

Design

A Pajero a Dakar Rally elmúlt évtizedekben győztes modelljeinek egyedülálló 4x4-es örökségével büszkélkedhet, amely technológiájában folyamatosan a világszínvonalat képviseli. Mindezt vissztükrözi a jelenlegi Pajero is: erős és magabiztos a megjelenése.
img
Fedezze fel

KÉNYELEM

Amint a kormánykerék mögé ül, a Pajero kényelmes ülése gondoskodik arról, hogy Ön előtt a perspektíva megváltozzon. A magas üléshelyzet lehetővé teszi környezetének impozáns és lenyűgöző áttekintését, különösen, ha terepen vagy rosszul belátható útszakaszon halad.
img
Fedezze fel

BIZTONSÁG

A Pajero nemcsak ránézésre rendkívül robosztus, hanem megépítésében is. A masszív karosszéria a légzsákokkal és a legkorszerűbb biztonsági berendezésekkel kiegészítve mind-mind azt a célt szolgálja, hogy Ön és utasai épségben elérjék az úticéljukat, bármi történjen is útközben.
img
Fedezze fel

TECHNOLÓGIA

A Pajero szíve egy rendkívül nyomatékos, nagy tartalékokkal rendelkező motor, amely nem hagyja cserben az igazán nehéz terepen sem. A Pajero azonban nemcsak erős, hanem gyors és egyben nagyon csendes is.
img
Fedezze fel

A 4x4 HAGYOMÁNYA

A Mitsubishi Pajero győzelme a 2007-es Dakar Rally-n megkoronázta a hagyományaink iránti elkötelezettségünket. A Pajero összesen tizenkét alkalommal, ebből hétszer egymás után megnyerte a világ leghíresebb és egyben legnehezebb, országokon átívelő rally versenyét.