img

Válasszon színt!

img
img

Ajánlott fogyasztói ár

0 Ft-tól

img
Fedezze fel

Design

Akárhonnan is nézi, a Lancer Sportback széles, lapos és erőtől duzzad. Nincs benne semmi felesleges és öncélú, ugyanakkor nagyon is célratörő és vonzó autó, amely szinte követeli, hogy vezessék.
img
Fedezze fel

KÉNYELEM

A stílus találkozik az intelligens tervezéssel – ezzel lehet leginkább jellemezni a Lancer Sportback belső terét. A letisztult vonalak és a kifinomult elrendezés összhangja már első pillantásra szembetűnő.
img
Fedezze fel

Biztonság

A Mitsubishi számára az autóinak formájánál is fontosabb a lehető legnagyobb biztonság, amit modelljei kínálhatnak Önnek és családjának. Ezért a Mitsubishi teljes körű, az aktív és passzív biztonsági elemekre kiterjedő megoldásokkal vértezte fel a Lancer Sportbacket.
img
Fedezze fel

Technológia

Egy olyan autó, amely annyira sportosan néz ki, mint a Lancer Sportback, egy erős, ugyanakkor gazdaságos motort érdemel. A MIVEC benzinmotorok nemcsak rendkívül takarékos és környezetbarát üzemeltetést tesznek lehetővé, hanem elegendő erőtartalékkal is rendelkeznek minden helyzetben.
img
Fedezze fel

Környezet

A Lancer Sportback megtervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk az aerodinamikára, amely a takarékos motorral együtt optimális üzemanyag-fogyasztást és emissziós értékekeket eredményeznek anélkül, hogy mindezek a vezetési élményt hátrányosan befolyásolnák.