img

Műszaki információk

Karbantartási dokumentumok

A hivatalos Mitsubishi karbantartási dokumentumok az alábbi linkre kattintva érhetők el:
Mitsubishi karbantartási dokumentumok

img

Javítás és műszaki információk

imgwww.mitsubishitechinfo.eu linkre kattintva továbblép a Mitsubishi Motors többnyelvű műszaki információs honlapjára.

Ez az oldal a független Mitsubishi javítóműhelyek, a biztosítótársaságok és más érdeklődők részére fenntartott, több idegen nyelven elérhető műszaki adatokat, javítási és diagnosztikai információkat, karbantartási előírásokat, oktatási anyagokat tartalmaz.

Az oldal használatához regisztráció szükséges. Egyes információk megtekintése hozzáférési díj kifizetése után lehetséges és bankkártyás fizetést igényel. Az aktuális hozzáférési díjakat megtalálja a weblapon. 


imgwww.partslink24.com linkre kattintva Mitsubishi alvázszám és eredeti alkatrész keresési lehetőséget talál. Az oldal használatához regisztráció szükséges. Egyes információk megtekintése hozzáférési díj kifizetése után lehetséges és bankkártyás fizetést igényel. Az aktuális hozzáférési díjakat megtalálja a weblapon. 

További kérdés esetén forduljon bizalommal a márkaszerviz-hálózathoz!

Egyéb műszaki információk

img

Részt vehet a Mitsubishi Motors éves terv szerint meghirdetett műszaki oktatási programjában, amely az új modellek, a Mitsubishi gépkocsikban használatos főegységek és rendszerek oktatására terjed ki. Jelentkezni a vevoszolgalat@mitsubishimotors.hu e-mail címen lehet. Az oktatások díja a tematika és az oktatás jellegének függvényében változik, amelyrõl a konkrét igény ismeretében adunk tájékoztatást.