img
Sportos elegancia
Öt páratlan érvünk van:
  1. Alacsony fogyasztás
  2. Gazdag alapfelszereltség
  3. Kiváló vezetési komfort
  4. Könnyű kezelhetőség
  5. Kitűnő biztonság
img
Üzemanyag-fogyasztás (kombinált): 5,5-6,6 l/100 km. Városban: 7,0-8,6 l/100 km. Országúton: 4,7-5,5 l/100 km. CO2 kibocsátás (kombinált): 128-154 g/km.
Öt páratlan érvünk van:
  1. Alacsony fogyasztás
  2. Gazdag alapfelszereltség
  3. Kiváló vezetési komfort
  4. Könnyű kezelhetőség
  5. Kitűnő biztonság

Válasszon színt!

Fehér (Frost White) Alapfényezés
img
img

Ajánlott fogyasztói ár

5 190 000 Ft-tól

Konfigurátor
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk.
img
Fedezze fel

Design

Íme, a Mitsubishi Lancer, a sportszedán, amelynek lenyűgöző látványát csak menetteljesítménye múlja felül. A rally versenyeken elért töretlen sikerek által ihletett Lancert úgy terveztük meg, hogy mindig remekül megállja a helyét. Ezért a Lancer kényelmes és tágas, a felszereltsége pedig kimagasló. A végeredmény egy olyan autó, amely Önért van – minden egyes nap és minden lehetséges módon.

img
Fedezze fel

KÉNYELEM

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy autó teljesítménye csak akkor bír jelentőséggel, ha azt a vezető uralni is tudja. A kényelmes belső tér kialakításakor ezt tartottuk szem előtt. Minden kapcsolót és vezérlő elemet úgy helyeztünk el, hogy az Ön számára a lehető legkényelmesebb legyen annak érdekében, hogy csak a lényegre összpontosíthasson.
img
Fedezze fel

Biztonság

A Mitsubishi számára az autóinak formájánál is fontosabb a lehető legnagyobb biztonság, amit modelljei kínálhatnak Önnek és családjának. Ezért a Mitsubishi teljes körű, az aktív és passzív biztonsági elemekre kiterjedő megoldásokkal vértezte fel a Lancer Sport Sedant.
img
Fedezze fel

Technológia

Ha a Mitsubishi ennyire sportos megjelenésű autót tervez, akkor Ön biztos lehet benne, hogy a látványhoz métló motort és váltóművet is társít hozzá. A dinamikus és mégis takarékos benzinmotor megfelelő teljesítményt, a gondosan megtervezett futómű pedig nagyszerű menetkomfortot nyújt minden körülmények között.

img
Fedezze fel

Környezet

A Lancer megtervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk az aerodinamikára, amely a takarékos motorral együtt optimális üzemanyag-fogyasztást és emissziós értékekeket eredményeznek anélkül, hogy mindezek a vezetési élményt hátrányosan befolyásolnák.