COUNT_DOWN
Eclipse Cross
Ismerje meg a Mitsubishi legújabb modelljét, a sportos és izgalmas Eclipse Cross-t! A Mitsubishi a teljesen új fejlesztésű Eclipse Cross kompakt SUV Coupé modellel - az új generációs Mitsubishi Motors járművek sorának első képviselőjével - bővíti kínálatát, hogy ezzel még szélesebb rétegnek nyújtsa a hagyományosan megbízható technológiáját és innovatív megoldásait. Tudjon meg többet: Eclipse Cross.
img
ELEKTROMOS JÁRMŰ - ZAJ- ÉS KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS NÉLKÜL.
Öt páratlan érvünk van:
  1. Akár 160 km hatótávolság
  2. Bárhol kényelmesen feltölthető
  3. Világszerte több mint 30.000 vezető
  4. Könnyen vezethető és könnyen kezelhető
  5. Kompakt és fordulékony
img
Villamosenergia-fogyasztás (NEDC): 135 Wh/km. Villamosenergia-fogyasztás (WLTP): 166 Wh/km. Hatótávolság (NEDC): 160 km. Hatótávolság (WLTP): 105 km.
Öt páratlan érvünk van:
  1. Akár 160 km hatótávolság
  2. Bárhol kényelmesen feltölthető
  3. Világszerte több mint 30.000 vezető
  4. Könnyen vezethető és könnyen kezelhető
  5. Kompakt és fordulékony

Válasszon színt!

Fehér (Frost White) Alapfényezés
img

Ajánlott fogyasztói ár

8 090 000* Ft-tól

Konfigurátor
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk.

*Az elektromos meghajtású gépjárművek állami támogatásának feltételrendszere egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett ár - a Nemzetgazdasági Minisztérium bejelentése alapján - kizárólagosan tájékoztató jellegű, az nem minősül hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréssel és bővebb tájékoztatással forduljon a MITSUBISHI márkakereskedésekhez. A 8.090.000 Ft a vételárhoz szükséges önerő összegét jelenti!

img
Fedezze fel

Design

Szeretné tudni, hogyan néz ki a jövő autója? Akkor nézze meg jól. Kövesse egyszerűen az elektromos autó egyedi formáját. A barátságos első résztől a kipufugó nélküli hátsó részéig. Fedezzen fel egy olyan autót, amelyet eddig még soha sem látott.
img
Fedezze fel

KÉNYELEM

A design az első pillanatra szokatlannak tűnhet, másodszorra azonban már szembe tűnő a belső tér optimális elrendezése. Ennek egyik legjobb példája a klímaberendezés, amelynek függőlegesen elhelyezett kezelőelemei jobb helykihasználást eredményeznek.
img
Fedezze fel

Biztonság

A Mitsubishi elektromos autója nemcsak a környezet védelmét és a városban való vezetési élményt garantálja egyidejűleg, hanem a modern biztonságtechnikai előírásoknak is megfelel. 2011-ben nagyon jól szerepelt az elektromos autó az EURO NCAP töréstesztjén, hiszen 4 csillagos értékelést kapott.
img
Fedezze fel

TECHNOLÓGIA

A Mitsubishi elektromos autójának fedélzetén az elektromos autók legújabb generációjának rendszere található: a MiEV OS  (Mitsubishi innovative Electric Vehicle Operating System). Ez folyamatosan figyeli a fontosabb funkciókat, mint például az akkumulátor állapota, és az energiavisszanyerés mértéke, mindezekkel a zavartalan és hatékony autózást támogatja.